Elon Musk kehaneti duyurdu: ‘Güneş, Dünya’yı yok edecek’

Elon Musk: Güneş’in Dünya’yı Yok Edeceği İçin Mars’a Gitmeliyiz

Girişimci Elon Musk, Güneş’in gelecekte Dünya’yı yok edeceğini iddia ederek, insanların Mars’a gitmeleri gerektiğini açıkladı.

Musk’a göre, bu kıyamet senaryosu uzak görünse de, Güneş’in ısısı nedeniyle Dünya’nın yaşanamaz hale gelmesine birkaç yüz milyon yıl kaldı. Musk, “Bu sadece birkaç astronot göndermekle ilgili değil, uzun vadeli bir medeniyet kurmakla ilgili” diyerek Mars kolonisini ‘yaşamın sigortası’ olarak tanımladı.

ABD basınına göre, Musk’ın amacı önümüzdeki 20 yıl içinde Mars’a 1 milyon insan yerleştirmek. Milyarder iş insanının son açıklamalarıyla kızıl gezegen için öngördüğü 40-100 yıllık yerleşme süresini kısalttığı belirtiliyor.

Related Posts

CHP’li vekilin şoförüne 3 yıla kadar hapis cezası istemi

CHP Ankara vekili Adnan Beker’in şoförü İrfan Aşılıoğlu için ‘görevi yaptırmamak için direnme’ suçundan üç yıla kadar hapis talep edildi.

THY İspanya’da Sevilla’yı uçuş ağına ekliyor

Türk Hava Yolları 17 Eylül’de İspanya’nın Sevilla kentine uçuş başlatacak. Yolcular, mayıs ayı itibarıyla satışa sunulan biletleri, gidiş/dönüş 179 dolardan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan GYMNICH aile fotoğrafına katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği (AB) Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı (Gymnich) marjında aile fotoğrafına katıldı.

AKP’li belediyelerin ihaleleri Atatürk düşmanı Akit’e gitti

AKP’li Elazığ Belediyesi, Gaziantep’in AKP’li Şahinbey Belediyesi ve Bursa’nın AKP’li Yıldırımlar Belediyesi, yandaş Akit TV’ye doğrudan teminle ihale verdikleri ortaya çıktı.

Eski eşini ve kızını cinayet görüntüsüyle tehdit etti: Serbest bırakıldı

Ankara’da, İstanbul’da Bahar Aksu’nun eski eşi tarafından sokak ortasında öldürüldüğü anlara ilişkin videoyu eski eşi ve kızına gönderip, ‘Sıradaki kendisini hazırlasın’ yazarak, tehditte bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Talat B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Özgür Çelik’e 15 yıl 6 ay hapis talebi! 26 kişiye iddianame hazırlandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve il/ilçe yöneticileri hakkında 15,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir