Elon Musk kehaneti duyurdu: ‘Güneş, Dünya’yı yok edecek’

Elon Musk: Güneş’in Dünya’yı Yok Edeceği İçin Mars’a Gitmeliyiz

Girişimci Elon Musk, Güneş’in gelecekte Dünya’yı yok edeceğini iddia ederek, insanların Mars’a gitmeleri gerektiğini açıkladı.

Musk’a göre, bu kıyamet senaryosu uzak görünse de, Güneş’in ısısı nedeniyle Dünya’nın yaşanamaz hale gelmesine birkaç yüz milyon yıl kaldı. Musk, “Bu sadece birkaç astronot göndermekle ilgili değil, uzun vadeli bir medeniyet kurmakla ilgili” diyerek Mars kolonisini ‘yaşamın sigortası’ olarak tanımladı.

ABD basınına göre, Musk’ın amacı önümüzdeki 20 yıl içinde Mars’a 1 milyon insan yerleştirmek. Milyarder iş insanının son açıklamalarıyla kızıl gezegen için öngördüğü 40-100 yıllık yerleşme süresini kısalttığı belirtiliyor.

Related Posts

Parkta ilişkiye giren iki genç gözaltına alındı

İstanbul Florya Atatürk Ormanı’nda iki gencin kamusal alanda ilişkiye girdiği video sosyal medyada gündem olurken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama ile çiftin gözaltına alındığı duyuruldu.

Trump Netanyahu’yu üçüncü kez ağırlayacak

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze’de ateşkes sağlanması yönünde baskı yaptığı Netanyahu ile başkanlık görevine ikinci kez başladığı ocak ayından bu yana Beyaz Saray’da üçüncü kez bir araya gelecek. Söz konusu görüşme, Trump’ın İran’ın nükleer …

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

İmamoğlu’ndan operasyonlara tepki! ‘Demokrasiyi açıkça askıya aldınız’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından sabah saatlerinde Adana, Adıyaman ve Antalya’da yapılan operasyonlara tepki gösterdi. İmamoğlu paylaşımında, “Demokrasiyi açıkça askıya aldınız. İstanbul’da başlattığınız hukuk dışı müdahaleyi şimdi Antalya, Adana ve Adıyaman’a taşıdınız.” dedi

Gözaltındaki Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, “rüşvet” iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı verildi.

1 ay önce evlenmişti, kurşunlanıp öldürüldü

Mersin’de bir oto yıkama dükkanına yapılan silahlı saldırıda iş yeri sahibi Ali Çoban (26) yaşamını yitirdi, arkadaşı B.S. (34) ise yaralandı. Ali Çoban’ın 1 ay önce evlendiği ve işyerini de 3 ay önce açtığı öğrenildi.