PİLOT girişimleri Silikon Vadisi’nde

Stanford Global Eğitim Merkezi İş Birliğiyle Girişimciler Uluslararası Arenada Büyüme Fırsatı Buldu

Stanford Global Eğitim Merkezi ile iş birliği içinde hazırlanan program sayesinde girişimciler, özel eğitimlere, çalıştaylara ve yatırımcı sunumlarına katılma imkanı buldu. Dünyanın önde gelen yatırımcıları ve teknoloji devleriyle buluşan girişimciler, işlerini küresel standartlara taşıyarak uluslararası ağlara erişme fırsatı elde etti.

TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan şunları söyledi: “Stanford Üniversitesi’ndeki program, girişimlerimizin uluslararası ölçekte değer yaratması için büyük önem taşıyor. TT Ventures olarak, buradaki ekosistemle yakından çalışarak girişimlerimize yeni fırsatlar sunuyoruz. TT Ventures PİLOT ile bugüne kadar 121 girişime 3.2 milyon dolarlık nakit ve yatırım desteği sağladık. Bu girişimlerden 69’u toplamda 55 milyon dolarlık yatırım aldı ve PİLOT mezunlarının portföy değeri 2024 itibarıyla 364 milyon dolara ulaştı. Girişimlerimiz dünya genelinde faaliyet gösteriyor ve TT Ventures PİLOT ile Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini desteklemeyi ve yeni ‘unicorn’lar yaratmayı hedefliyoruz.”

Related Posts

2025 Temmuz’da en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşına yüzde kaç zam yapılacak?

2025 Ocak ayında SSK, Bağkur emeklisinin zam oranı yüzde 15,75 olarak belirlenmiş olup en düşük emekli maaşı 14 bin 469 TL’ye yükseltilmişti. Peki, 2025 Temmuz’da en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşına yüzde kaç zam yapılacak?

D-8 ülkeleri turizm bakanları Kahire’de bir araya geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Türkiye olarak turizmi yapay zeka ile yeniden tanımlamak ve ziyaretçi deneyimi maksimum seviyeye çıkarmak istiyoruz” dedi.

‘Uçan adam’ olarak hafızalara kazınan Sabri Yıldız hayatını kaybetti

Katıldığı bir programda uçtuğunu iddia ederek ilginç hareketlerde bulunan ve bu yüzden ‘uçan adam’ olarak tanınan Sabri Yıldız hayatını kaybetti. Ayrıca Yıldız’ın, “Havada durdum şahitlerim var.” repliği de sosyal medyada gündem olmuş ve uzun yıllar ününü sürdürmeye devam etmişti.

Ticaret Bakanı Bolat’tan enflasyon değerlendirmesi: İstikrarlı gerileme trendi devam ediyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TÜİK’in aylık yüzde 3,00 yıllık 37,86 olarak açıkladığı nisan enflasyon verilerini değerlendirdi. Bolat, “Enflasyondaki istikrarlı gerileme trendinin devam ettiğini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

ABD’nin yumuşayan tarife tutumu Euro Bölgesi’nde güveni kıpırdattı

ABD’nin ticaret politikasındaki daha uzlaşmacı tavrı, Euro Bölgesi’nde yatırımcı güvenini sınırlı da olsa yukarı taşıdı. Sentix endeksi mayısta -8,1 puana yükselerek son 1,5 yılın en düşük seviyesinden toparlandı. Almanya’da da beklenti endeksi yeniden pozitif bölgeye geçti.

Borsa İstanbul takas süresini 1 işlem gününe düşürmeyi değerlendiriyor

Borsa İstanbul takas süresini 1 işlem gününe düşürmeyi değerlendiriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir