Zonguldak’ta 6 maden ocağı imha edildi

Zonguldak’ta Ruhsatsız 6 Maden Ocağı Faaliyetleri Durduruldu

Zonguldak’ta ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 6 maden ocağının işletmeleri durduruldu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda, ruhsatsız olan maden ocaklarına müdahale edildi.

Ruhsatsız olarak işletildiği tespit edilen 6 maden ocağında 70 metre ray, vagon, vinç ve hava kompresörü ele geçirildi. Bu ocağlar Türkiye Taşkömürü Kurumu ekipleri tarafından kapatıldı.

Ele geçirilen malzemeler, ocakların orman alanlarında bulunması nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Afganistan İslam Emirliği: ABD dahil olursa biz de İran’ın yanında gereken adımları atacağız

Afganistan İslam Emirliği yaptığı açıklamada “İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına ABD dahil olursa, biz de İran’ın yanında gereken adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

MEB’in örnek sorularını çözen öğrenciler, LGS’ de öne geçecek!

LGS 2025’de sınav soruları; akıl yürütme, analitik düşünme, okuduğunu anlama ve bilgi ağırlıklı geldi. Türkçe’ de, çok sayıda çeldirici şık olması ve uzun paragraf soruları adaylara zaman kaybettirdi. Matematik testi, yine zorladı.

Boğaz geçiş ücreti yüzde 15 artırılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk boğazlarından uğraksız geçen gemilerden alınan ücretlerin hesaplanmasında esas alınan altın frank değerinin 1 Temmuz 2025 itibarıyla yüzde 15 artırılarak 5,83 dolara yükseltileceğini açıkladı.

Zelenski: Orta Doğu’daki gerilim tırmandığında sonuç, İsrail’e yardımın artması oluyor

Zelenski: Orta Doğu’daki gerilim tırmandığında sonuç, İsrail’e yardımın artması oluyor

Papa Leo’dan İran ve İsrail’e ”sağduyu ve diyalog” çağrısı

Katolik dünyasının dini lideri Papa Leo, İran ile İsrail arasında tırmanan gerilimin ardından taraflara “sorumluluk ve aklıselim” çağrısında bulundu.

İran’ın nükleer tesisleri nerede ve hangileri saldırıya uğradı?

İran’ın nükleer tesisleri nerede ve hangileri saldırıya uğradı?