Volkan Konak için skandal sözlerde bulundu: Kanal gereğini yaptı…

Fatih Reşit Civelekoğlu, Beyaz Tv’de öğle kuşağı programlarında yer alıyordu. Açıklamalarıyla sürekli gündem olan isim adı yine tepkiyle anıldı. Sahnede hayatını kaybedip aramızdan ayrılan tüm halkın sevilen sanatçısı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak için taziye mesajı paylaşmak yerine ölmüş insanın arkasından skandal sözlerde bulundu.

Fatih Reşit Civelekoğlu, Volkan Konak için “İyi bilmezdik” dedi. Uzman psikolog “Bunlar günahı açıktan açığa işleyen kişilerdir. Bunlar babacan tavırlı olurlar, mahallenin gençliğini kerhaneye götürürler zina ettirirler, alkolle alıştırırlar” gibi sözlerde bulundu.

Hikayeler kısmında ve paylaşımında, “Dirisi camiye, ezana, cemaate düşman olanın ölüsünü camide görmek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

KANALDAN KOVULDU

Fatih Reşit Civelekoğlu kısa süre sonra sosyal medya hesabından bir hikaye paylaşarak TV yönetiminin talebi üzerine bundan sonra Beyaz TV ekranlarında olmayacağını bildirdi.

​​​​​​​

Related Posts

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio: Suriye’de barış ve istikrar için Türkiye de kilit rol oynayacaktır

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio: Suriye’de barış ve istikrar için Türkiye de kilit rol oynayacaktır

PKK’lı isme 26 yıl sonra tahliye

26 Yıldır İzmir Şakran Kadın Cezaevinde tutuklu bulunan Fatma Özbay tahliye edildi

CHP’li Tanal’dan ‘Dünya İklim Günü’nde ‘Kanal İstanbul’ eleştirisi

İklim krizine karşı acil önlem alınması çağrısında bulunan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, ”Bilime kulak verin, Kanal İstanbul’dan vazgeçin. Çünkü Kanal İstanbul’da ısrar, ölüm demektir” dedi.

Kundaklamada Nazi izi gizlendi

Almanya’nın Solingen şehrinde geçtiğimiz mayıs ayında 4 Türk’ün yakılarak öldürüldüğü korkunç olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Wuppertal Eyalet Mahkemesi’nde 14’ncü kez hakim karşısına çıkan saldırganın Nazi hayranı olduğuna dair bir polis tutanağının bugüne kadar saklandığı ortaya çıktı. Avukat Fatih Zingal, avukatların dahi haberdar olmadığı bu ifadeyi kimin gizlediğinin araştırılacağını söyledi.

‘Kamu görevlisine hakaret’ soruşturmasında Ekrem İmamoğlu ifade verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilen Ekrem İmamoğlu ‘kamu görevlisine hakaret’ soruşturması kapsamında ifade verdi. İmamoğlu, ifadesinde kendisine yöneltilmeyen soruların sevk evrakına girdiğini açıkladı.

ABD’li rapçi Diddy’nin eski sevgilisi Cassie Ventura: Beni erkek eskortlarla cinsel ilişkiye zorluyor ve görüntüleri kaydediyordu

ABD’li rapçi Diddy’nin eski sevgilisi Cassie Ventura: Beni erkek eskortlarla cinsel ilişkiye zorluyor ve görüntüleri kaydediyordu