Tekirdağ’da 305 bin makaron ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi kapsamında yaptığı çalışmalarda Çorlu ve Kapaklı ilçelerinde kaçak tütün ürünlerinin bulunduğu adresleri belirledi.

Adreslerdeki aramalarda 305 bin 260 dolu ve boş makaron, 490 kilo açık kıyılmış tütün, 131 paketli tütün, 69 adet 17 kilo 260 gram nargile tütünü, 302 mükerrer bandrol, 2 makaron dolum makinesi, 2 kompresör, 7 elektronik sigara ele geçirildi.

Polisin gözaltına aldığı 4 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Related Posts

NASA’dan dikkat çeken İran açıklaması

NASA’nın LANCE/FIRMS sistemine bağlı termal uydular, ABD’nin bu sabah İran’ın Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerine düzenlediği hava saldırıları sonrası bu bölgelerde ısı artışları olduğunu ortaya koydu.

15 göçmen kaçakçısı yakalandı

Ülke genelinde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçe yönelik düzenlediğimiz denetimlerde 15 göçmen kaçakçısı yakalandı.

İran’a iki hafta süre verdim

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin İran’a müdahalesi için “Belki gerek kalmayacak” derken, olası müdahale için de İran’a en fazla iki hafta süre verdiğini belirtti.

Erdoğan’dan Çin, Hollanda ve Belçika dahil çok sayıda büyükelçi ataması

Erdoğan’dan Çin, Hollanda ve Belçika dahil çok sayıda büyükelçi ataması

İranlılar İsrail’e meydan okudu: Böylesi görülmedi

İsrail Savunma Bakanı İsrail Katz, İsrail Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir ve bazı askeri yetkililerle görüşmesinin ardından açıklamada bulundu. Katz, “İran’ın başkenti Tahran’dan nüfusun toplu olarak tahliye edilmesi gerektiğini” söyleyerek İran’a …

Kız arkadaşına sarılırken arkadaki kızı taciz etti!

Sosyal medyada gündem olan görüntülerdeki bir erkek kız arkadaşı olduğu iddia edilen kadınla sarılırken aynı anda arkasındaki kadını taciz etti. Durum fark edilince çevredeki insanlar tarafından kameraya kaydedildi