Tanınmamak için tıbbi maske takıp husumetlisini vurdu

Nilüfer’de Araç Park Yeri Kavgası!

Olay, 8 Ocak akşamı Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Temel Sokak’ta gerçekleşti. Ahmet Muhammet Ak, araç park yeri nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı Ercan Ö.’yü sokakta beklemeye başladı. İkili karşılaştıklarında çıkan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Ak, yanındaki silahla Ercan Ö.’ye 3 el ateş etti. Sağ dizinin altına isabet eden kurşunla yaralanan Ercan Ö. yere düşerken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından çevredekiler, yaralı Ercan Ö.’yü bir kafeye götürdü. Burada işletme sahipleri ve çalışanları tarafından ilk müdahale yapıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile polisler sevk edildi ve yaralı Ercan Ö. ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tedavinin ardından Ercan Ö.’nün durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 120 güvenlik kamerası kaydını inceledi. Görüntülerde, şüphelinin olay yerine tıbbi maske takarak geldiği tespit edildi. Polis ekipleri, kimliği belirlenen Ahmet Muhammet Ak’ı olaydan 18 saat sonra evinde gözaltına aldı.

Emniyette suçunu itiraf eden Ahmet Muhammet Ak, daha önce araç park yeri yüzünden husumet yaşadığı Ercan Ö.’yü hakaret ettiği için vurduğunu söyledi. Ak, yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Related Posts

Ahmet Özer’in ilk duruşması 23 Mayıs’ta Silivri’de görülecek

Görevden alınan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer hakkında “silahlı terör örgütüne üye olma” suçlamasıyla açılan davanın ilk duruşması 23 Mayıs’ta yapılacak.

Demirtaş’a 15 yıl hapis istemiyle yeni dava: İlk duruşma 24 Eylül’de

Selahattin Demirtaş hakkında 2016’daki konuşmaları nedeniyle 15 yıla kadar hapis ve siyasi yasak talebiyle yeni dava açıldı. İlk duruşma 24 Eylül 2025’te görülecek.

DEM heyeti Adalet Bakanı ile Öcalan’ın koşullarını görüştü

DEM Parti heyeti Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile daha önce ertelenen toplantısını gerçekleştirdi. Parti yetkilileri gündemlerinde Abdullah Öcalan’ın cezaevi koşullarının iyileştirilmesinin olduğunu söyledi.

Buzulların erimesi, doğa olaylarını artırır mı?

Colorado Üniversitesi tarafından yürütülen yeni bir araştırma, Son Buzul Çağı’nın sonunda gerçekleşen hızlı buzul erimesinin, etkili bir iklim değişikliğine yol açtığını gösterdi.

Rusya Kiev’i vurdu: En az 2 ölü, 54 yaralı

Rusya’nın Ukrayna’nın başkenti Kiev’e dron ve füzelerle düzenlediği saldırılarda en az 2 kişinin öldüğü, 54 kişinin yaralandığını belirtildi.

Depremden kaçtı, sokakta serseri kurşunla ağır yaralandı

İstanbul Sultangazi’de yol verme tartışması sırasında silahlar konuştu, mermilerden biri deprem nedeniyle dışarıda olan 14 yaşındaki M.U.’yu ağır yaraladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir