Seyir halinde yandı, 36 yolcu kurtarıldı

Hatay’dan İstanbul’a sefer yapan yolcu otobüsü, Anadolu Otoyolu’nun Ankara Kızılcahamam Yakakaya mevkisinde henüz bilinmeyen nedenle alev aldı.

Yangını fark eden şoför, aracı emniyet şeridine park ederek 36 yolcuyu tahliye etti.

İtfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından alevleri söndürdü.

Yangında otobüs kullanılamaz hale geldi, tahliye edilen yolcular başka bir otobüsle yola devam etti.

Related Posts

Rusya, dünyanın en güçlü buzkıran filosu ile hazırlık yapıyor

Farklı tür yakıtlı gemilere kıyasla yaklaşık 5 ile 7 yıl yakıt takviyesine ihtiyaç duymayan nükleer buzkıranların motoru, 80 bin beygir gücüne çıkabiliyor.

Fenerbahçe’nin kritik maçında 4 eksik

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında yarın Kocaelispor’u konuk edecek. Sarı-lacivertlilerde Göztepe maçında kırmızı kart gören Jayden Oosterwolde ve üç oyuncu forma giyemeyecek.

‘Tas kafa’ olarak biliniyor… Türkiye’nin tartıştığı saç kesimi El Salvador’da artık yasak!

Türkiye’de ‘tas kafa’ olarak bilinen saç kesimini El Salvador yasakladı. Başkan Nayib Bukele’nin kararının ardından ülkede “Edgar” olarak bilinen saç kesimine ilişkin El Salvador Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada devlet okullarında okuyan öğrencilerin bundan sonra “düzgün saç kesimi”, temiz üniforma ve doğru kişisel bakımla okula gitmeleri gerektiğini duyurdu.

100 gün oldu hâlâ iddianame yazılmadı: Furkan Karabay SÖZCÜ’ye konuştu

“Terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek” ve “Cumhurbaşkanına hakaret” iddialarıyla 99 gün önce tutuklanan gazeteci Furkan Karabay’ın iddianamesi hala hazırlanmadı.

Erol Köse’nin kızı Dijan’dan pes dedirten paylaşım: Küçük kız korkusundan denize atladı

Yapımcı Erol Köse’nin kızı Dijan Köse, köpeğini serbest bırakınca sahilde bulunan küçük bir kız korkudan denize atladı. Dijan Köse’nin o anları gülerek paylaşması tepki çekti.

ABD’de uçuş sırasında bir uçağın kanadı kısmen koptu

ABD’de uçuş sırasında bir uçağın kanadı kısmen koptu