Şehrin manzarasını izleyerek alkol içiyordu! Metrelerce yüksekten yuvarlandı

Eskişehir’de Alkol Alan Genç Kız Yol Kenarından Yuvarlandı

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi’nde, şehir manzarasının olduğu bir yol kenarında iki arkadaşıyla birlikte alkol alan Ayşenur Y., dengesini kaybederek yaklaşık 10 metrelik bir tepeden yuvarlandı. Olay sonrasında yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi yapmak için sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Olay yerinde yapılan değerlendirmenin ardından Ayşenur Y., toprak zemine düşmüş ve hafif yaralanmıştı. Gelen ihbar üzerine hastaneye kaldırılan genç kızın sağlık durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlatırken Ayşenur Y.’nin yanında bulunan iki arkadaşını ifadeleri almak üzere emniyete götürdü. Genç kızın yuvarlanma anı çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedilmiş ve olay sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı.

Related Posts

Gazze’de can kaybı 52 bin 635’e yükseldi

Katil İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 52 bin 653’e, yaralı sayısı 118 bin 897’ye yükseldi.

Moskova’da Zafer Günü öncesi internet hizmetine kısıtlama getirildi

Rusya’nın başkenti Moskova genelinde mobil internet hizmetine kısıtlama getirildi. Yetkililer, son günlerde artan insansız hava aracı (İHA) saldırıları ve yaklaşan 9 Mayıs Zafer Günü öncesinde kesinti saldırıları engellemek için mobil operatörlerin hizmetini sınırlama kararı aldı.

Kum fırtınası can aldı! 11 ölü

Irak ve İran’ın bazı bölgelerinde etkili olan şiddetli kum fırtınası can aldı.

ABD, Filistin İşleri Ofisi’ni İsrail Büyükelçiliği’ne devrediyor

ABD, Filistin İşleri Ofisi’ni İsrail Büyükelçiliği’ne devrediyor

Endonezya’da freni arızalanan otobüs devrildi! Çok sayıda can kaybı var

Endonezya’da freni arızalanan bir yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrildiği kazada 12 kişi hayatını kaybetti. Medan kentinden başkent Cakarta’ya doğru giden otobüsün fren sistemi, Padang kentindeki Bukit Surungan otobüs terminali yakınında …

İsrail’in işgal planına Hamas’ın yanıtı: ‘Bu karar rehineleri feda etmektir’

Hamas Sözcülüğü, İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme kararını değerlendiren bir açıklama yayımladı. Açıklamada, bu kararın İsrail’in rehinelerin durumunu göz ardı ettiği şeklinde yorumlandığı ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir