Ordu’da 6 katlı inşaatta yangın

Liseler Mahallesi Şirinler Sokak’ta bulunan 6 katlı inşaat halindeki binada yangın çıktı.

İnşaatta çalışan işçiler, kaynak makinesi ile kestikleri metal su borularından sıçrayan kıvılcım nedeniyle, yerde bulunan mantolama malzemelerinin üzerine düşen ateşi fark ettiler.

Hızla yayılan alevler, mantolama malzemelerini kapladı. İşçiler, inşaatı boşaltarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, olay yerine gelerek yangını kontrol altına aldı.

Müdahale sonucunda yangın söndürülürken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Related Posts

NASA’dan dikkat çeken İran açıklaması

NASA’nın LANCE/FIRMS sistemine bağlı termal uydular, ABD’nin bu sabah İran’ın Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerine düzenlediği hava saldırıları sonrası bu bölgelerde ısı artışları olduğunu ortaya koydu.

15 göçmen kaçakçısı yakalandı

Ülke genelinde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçe yönelik düzenlediğimiz denetimlerde 15 göçmen kaçakçısı yakalandı.

İran’a iki hafta süre verdim

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin İran’a müdahalesi için “Belki gerek kalmayacak” derken, olası müdahale için de İran’a en fazla iki hafta süre verdiğini belirtti.

Erdoğan’dan Çin, Hollanda ve Belçika dahil çok sayıda büyükelçi ataması

Erdoğan’dan Çin, Hollanda ve Belçika dahil çok sayıda büyükelçi ataması

İranlılar İsrail’e meydan okudu: Böylesi görülmedi

İsrail Savunma Bakanı İsrail Katz, İsrail Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir ve bazı askeri yetkililerle görüşmesinin ardından açıklamada bulundu. Katz, “İran’ın başkenti Tahran’dan nüfusun toplu olarak tahliye edilmesi gerektiğini” söyleyerek İran’a …

Kız arkadaşına sarılırken arkadaki kızı taciz etti!

Sosyal medyada gündem olan görüntülerdeki bir erkek kız arkadaşı olduğu iddia edilen kadınla sarılırken aynı anda arkasındaki kadını taciz etti. Durum fark edilince çevredeki insanlar tarafından kameraya kaydedildi