Muş’ta 2 bin 142 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi

Muş’ta Yüzyılın Konut Projesi Kapsamında Yapılacak 2.142 Konutun Hak Sahipleri Belirlendi

Muş’ta gerçekleştirilen Yüzyılın Konut Projesi kapsamında inşa edilecek 2.142 konutun hak sahipleri, noter huzurunda yapılan kura çekimiyle belirlendi.

MAUN İslami İlimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa, protokol üyeleri, kurum amirleri ve hak sahibi adayları katıldı. Muş Valisi Avni Çakır, konuşmasında 6 Şubat depremlerinin Türkiye’yi olumsuz etkilediğine vurgu yaparak, afetlere karşı dayanıklı ve güvenli konutların yapılmasının önemine dikkat çekti. Çakır, Yüzyılın Konut Projesi’nin vatandaşların güvenli yaşam alanlarına kavuşması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, binlerce ailenin sıcak yuva hayali için bir araya geldiklerini belirterek, Bakanlığın gerçekleştirdiği konut hamlesinin önemine vurgu yaptı. Toki Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ise Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yürütülen projelerin başarıyla hayata geçirildiğini belirtti. Programın ardından noter huzurunda kura çekimi yapılarak hak sahipleri belirlendi. Vatandaşlar, projenin hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Muş Vali Yardımcısı Mustafa Batuhan Alpboğa, AK Parti İl Başkanı Melik Emre ve diğer kurum temsilcileri ile vatandaşlar da programa katıldı. Muş, Yüzyılın Konut Projesi’nin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir