MHP Başkanı Çiftçileri Ziyaret Etti

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve Yönetimi Çiftçileri Ziyaret Etti

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki buğday hasadının başlaması üzerine çiftçileri ziyaret etti. Dereköy ve Demiryurt mahallelerinde hasat yapan çiftçileri tarlada ziyaret eden heyet, üreticilerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çiftçilerin bereketli ve kazançlı bir hasat dönemi geçirmesini dileyen İbrahim Yüksel, “Çiftçilerimiz ülkemizin temel taşları. Yaşadığımız pandemi süreci gıda güvenliğinin önemini ortaya koydu. Bizler de Cumhur İttifakı olarak çiftçilerimize elimizden gelen tüm desteği sağlamak adına çalışıyoruz. MHP olarak ülkemizin gıda güvenliğini sağlayan ve milletin efendisi olan çiftçimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Aldığı bilgiler doğrultusunda ilçe genelinde dekar başı rekoltenin iyi olduğunu belirten Yüksel, “Rabbimden duamız çiftçilerimizin emeklerinin zayi olmamasını dileriz” ifadelerini kullandı.

Çiftçiler ise açıklanan taban fiyatından memnun olduklarını ve genel olarak buğday veriminden memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Related Posts

Fenerbahçe Portekiz’de Antrenmanlarına Devam Ediyor

Fenerbahçe, Portekiz’de antrenman yaptı; idman ısınma ve pas çalışmaları ile tamamlandı.

Keçiörengücü Gürkan Başkan’ı Kadrosuna Kattı

Ankara Keçiörengücü, stoper Gürkan Başkan ile anlaştı. 23 yaşındaki oyuncuya başarılar dilendi.

Karaman’da 31 Şüpheli Gözaltına Alındı

Asayiş ve narkotik operasyonunda 31 kişi gözaltına alındı, ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu ele geçirildi.

Şırnak’ta Kaçakçılık Operasyonu: 33 Gözaltı

Şırnak’ta düzenlenen operasyonda 33 şüpheli gözaltına alındı, 1’i tutuklandı.

Yıldız Sarayı’na ziyaretçi akını

Yıldız Sarayı, açılışının birinci yılında 694 bin ziyaretçiyi ağırladı. Restorasyon süreci devam eden yapıda, Saray Tiyatrosu, Halı Müzesi, Mobilya Müzesi ve Nadir Eserler Galerisi ilk kez ziyarete açılacak.

FETÖ’nün döner ağından neler çıktı neler: Kim hangi görevde

FETÖ’yü finanse eden Maydonoz Döner operasyonunda gözaltına alınan 70 kişi hakkında 30 yıla kadar hapis istendi. İddianamede ismi geçen kimi şüphelinin TRT’den kimisinin Deniz Kuvvetleri’nden ihraç edildiği belirlenirken, döner zincirindeki görevleri de belli oldu.