İstanbul-Ankara yolunda sis etkisi: Görüş mesafesi düştü

Bolu Dağı Geçişi ve Anadolu Otoyolu’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiledi

D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişi ile Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve tünel mevkilerinde sis ve sağanak yağış, ulaşımı olumsuz etkiledi.

AA’nın haberine göre; İstanbul ile Ankara arasındaki ulaşımı sağlayan D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde yer alan Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde sis yoğunlaştı.

Sürücüler, görüş mesafesinin azaldığı rampalı ve virajlı yollarında daha dikkatli seyretti. Bölgede görev yapan karayolları, polis ve jandarma ekipleri ise sürücüleri aşırı hız yapmamaları ve güvenli takip mesafelerini korumaları konusunda uyardı.

Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli kısmında da sağanak yağış ile sis etkili oldu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Kundaklamada Nazi izi gizlendi

Almanya’nın Solingen şehrinde geçtiğimiz mayıs ayında 4 Türk’ün yakılarak öldürüldüğü korkunç olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Wuppertal Eyalet Mahkemesi’nde 14’ncü kez hakim karşısına çıkan saldırganın Nazi hayranı olduğuna dair bir polis tutanağının bugüne kadar saklandığı ortaya çıktı. Avukat Fatih Zingal, avukatların dahi haberdar olmadığı bu ifadeyi kimin gizlediğinin araştırılacağını söyledi.

‘Kamu görevlisine hakaret’ soruşturmasında Ekrem İmamoğlu ifade verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilen Ekrem İmamoğlu ‘kamu görevlisine hakaret’ soruşturması kapsamında ifade verdi. İmamoğlu, ifadesinde kendisine yöneltilmeyen soruların sevk evrakına girdiğini açıkladı.

ABD’li rapçi Diddy’nin eski sevgilisi Cassie Ventura: Beni erkek eskortlarla cinsel ilişkiye zorluyor ve görüntüleri kaydediyordu

ABD’li rapçi Diddy’nin eski sevgilisi Cassie Ventura: Beni erkek eskortlarla cinsel ilişkiye zorluyor ve görüntüleri kaydediyordu

İsrail, bir gazeteciyi öldürdüğünü itiraf etti

İsrail ordusu, dün Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Han Yunus’taki Nasır Hastanesi’ne düzenlenen saldırıda gazeteci Hasan Abdulfettah Islih’in öldürüldüğünü itiraf etti.

Trump yarın Şara ile görüşecek: Erdoğan ile konuştum yaptırımları kaldırdım

Beyaz Saray, Ortadoğu turuna çıkan ABD Başkanı Donald Trump’ın yarın Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüşeceğini ve ‘Merhaba’ diyeceğini açıkladı. Riyad’da konuya ilişkin açıklama yapan Trump, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la konuşup Suriye’ye yaptırımları kaldırma kararı aldım” dedi.

Zelenski’den Putin’i kızdıracak açıklama! Görüşmeleri bekleniyordu

Ayrıntılar geliyor…