Haraç Alma İddiasıyla Oto Galerilerine Kurşun Sıkan 3 Şüpheli Yakalandı

Kadıköy’deki Oto Galerilerine Haraç Alma Girişiminde Bulunan 3 Şüpheli Yakalandı

Kadıköy’de, iddialara göre haraç almaya çalışarak iki oto galerisini kurşunlayan 3 şüpheli, gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin, güvenlik kameralarının saatlerce izlenmesi sonucu Kadıköy’den Zeytinburnu’na kadar takip edildikleri ortaya çıktı. Olay anları ise iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 15 Ocak 2025 tarihinde Kadıköy Merdivenköy Mahallesi Kerim Gökay Caddesi üzerinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. 3 şüphelinin saldırısı sonucu iki oto galeri kurşunlandı. Şüpheliler, haraç almaya yönelik saldırılarını gerçekleştirip olay yerinden kaçmayı başardı.

Gasp Büro Amirliği ekipleri, iş yerine yapılan saldırı öncesinde ve sonrasında şüphelilerin güvenlik kameraları tarafından takip edildiğini belirledi. Polis, yüzlerce saatlik görüntüyü inceleyerek şüphelileri Kadıköy’den Zeytinburnu’na kadar takip etti. Şüphelilerin izlerini kaybettirmek için 3 farklı araç kullandıkları tespit edildi. Polis, Zeytinburnu’na kadar takip ettikleri şüphelileri bir evde gözaltına aldı. M.A., M.H. ve R.F. isimli şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Suç kayıtlarının bulunduğu belirlenen M.A. ve M.H. tutuklanırken, R.F. ise serbest bırakıldı.

Related Posts

Erdoğan’a bir yetki daha verildi! Yeni düzenleme Meclis’ten geçti

TBMM Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanına TSK’da rütbe bekleme sürelerini değiştirme yetkisinin verilmesinin de yer aldığı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.

Guterres’ten ‘İsrail-İran’ açıklaması: Askeri tırmanıştan derin endişe duyuyorum

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail ile İran arasında devam eden askeri tırmanıştan derin endişe duyduğunu belirterek, “Herkesi çatışmanın daha fazla uluslararasılaşmasını önlemeye çağırıyorum.” ifadesini kullandı.

Çin, İran’daki vatandaşlarını tahliye etti

İran ile İsrail arasında haftalardır süren gerilim, fiili çatışmalara dönüşürken, bölgede yaşayan yabancı ülke vatandaşları için de risk her geçen gün artıyor. Son olarak Çin, İran’daki vatandaşlarını güvenli bölgelere tahliye ettiğini duyurdu. Çin …

Ekrem İmamoğlu’ndan Avcılar mitingine çağrı

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi adlı hesabından CHP’nin 18 Haziran günü düzenleyeceği Avcılar Buluşmasına çağrı yaptı.

Tahliye sonrası Kılıçdaroğlu’ndan ‘Ümit Özdağ’ paylaşımı

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ 148 gün sonra tahliye edildi. Siyasilerden “Ümit Özdağ” açıklamaları gelirken, bir paylaşım da CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi.

İsrail tankları, yiyecek kuyruğundaki Gazzelilere ateş açtı: 64 kişi parçalanarak öldü

İsrail tanklarının Han Yunus’ta yardım almak isteyen kalabalığa ateş açması sonucu en az 64 kişi hayatını kaybetti. İsrail, ateşi kabul etti, soruşturma başlattı. Yardımı da dağıtan, mermiyi de atan ülkeler aynı.