Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Otobüs Kaza Geçirdi: 14 Yaralı Var

Gümüşhane ilinde meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki bir otobüs istinat duvarına çarptı ve 14 kişi yaralandı.

Olayın hemen ardından sağlık ve jandarma ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı, yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi verdi. Vali Baruş, yaralıların durumlarının ciddi olmadığını belirtti ve taburcu olabileceklerini açıkladı.

Vali Baruş, kazanın sonucunda otobüsün yol kayması sonucu istinat duvarına çarptığını ve yolcuların yaralandığını ifade ederek, “Otobüs istinat duvarına çarparak camları kırıldı, ancak şans eseri hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” şeklinde konuştu.

Related Posts

15 göçmen kaçakçısı yakalandı

Ülke genelinde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçe yönelik düzenlediğimiz denetimlerde 15 göçmen kaçakçısı yakalandı.

İran’a iki hafta süre verdim

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin İran’a müdahalesi için “Belki gerek kalmayacak” derken, olası müdahale için de İran’a en fazla iki hafta süre verdiğini belirtti.

Erdoğan’dan Çin, Hollanda ve Belçika dahil çok sayıda büyükelçi ataması

Erdoğan’dan Çin, Hollanda ve Belçika dahil çok sayıda büyükelçi ataması

İranlılar İsrail’e meydan okudu: Böylesi görülmedi

İsrail Savunma Bakanı İsrail Katz, İsrail Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir ve bazı askeri yetkililerle görüşmesinin ardından açıklamada bulundu. Katz, “İran’ın başkenti Tahran’dan nüfusun toplu olarak tahliye edilmesi gerektiğini” söyleyerek İran’a …

Kız arkadaşına sarılırken arkadaki kızı taciz etti!

Sosyal medyada gündem olan görüntülerdeki bir erkek kız arkadaşı olduğu iddia edilen kadınla sarılırken aynı anda arkasındaki kadını taciz etti. Durum fark edilince çevredeki insanlar tarafından kameraya kaydedildi

Erdoğan’a bir yetki daha verildi! Yeni düzenleme Meclis’ten geçti

TBMM Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanına TSK’da rütbe bekleme sürelerini değiştirme yetkisinin verilmesinin de yer aldığı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.