Gazze’de son durum: Can kaybı 52 bin 365’e yükseldi

İsrail Saldırılarında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 52 Bin 365’e Ulaştı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 52 bin 365’e yükseldi.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, İsrail’in Gazze’de devam eden saldırılarında yaşanan can kayıpları ve yaralanmalara ilişkin son bilgiler paylaşıldı.

Son 24 saat içinde Gazze’deki hastanelere 52 ölü ve 113 yaralının getirildiği bildirildi.

İsrail ordusunun Gazze’de 19 Ocak’ta varılan ateşkesi bozarak 18 Mart’tan bu yana düzenlediği saldırılarda 2 bin 273 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 5 bin 864 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 52 bin 365’e, yaralıların sayısının ise 117 bin 905’e yükseldiği açıklandı.

Gazze Şeridi’nde halen enkaz altında binlerce kişinin olduğu belirtiliyor.

Related Posts

1 ay önce evlenmişti, kurşunlanıp öldürüldü

Mersin’de bir oto yıkama dükkanına yapılan silahlı saldırıda iş yeri sahibi Ali Çoban (26) yaşamını yitirdi, arkadaşı B.S. (34) ise yaralandı. Ali Çoban’ın 1 ay önce evlendiği ve işyerini de 3 ay önce açtığı öğrenildi.

Şeker çuvallarının altında kalan işçinin bacağı kırıldı

Bursa’da üzerine şeker çuvalları düşen işçinin bacağı kırıldı.

Trump, eşi Melania’nın takma adını ifşa etti: Bu korkunç değil mi?

Trump, eşi Melania’ya evde kullandığı takma adı istemeden ifşa etti. Ona bu isimle seslenmesinin nedenini ise, “Bana başkan olduğumu hatırlatıyor” diyerek açıkladı.

İsrail ‘operasyonel kazalarda’ 72 askerin öldüğünü duyurdu

Soykırım İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde kara saldırılarının başlatıldığı 27 Ekim 2023’ten bu yana 31’i “dost ateşi”yle olmak üzere “operasyonel kazalarda” toplam 72 askerin öldüğünü açıkladı.

Sigara üretiminde zorunlu oldu: Resmi Gazete’de yayımlandı

Türkiye’de sigara filtresi üretilecek tesis yerleri ile ilgili değişiklik yapıldı. Buna göre, üretim için kullanılacak olan tesis yeri organize sanayi bölgesi ya da sanayi alanında, en az 1000 metrekarelik kapalı alana sahip bir bina olacak şekilde olacak.

Trump’ın temsilcisi Kellogg ve Belarus lideri Lukaşenko’dan Ukrayna görüşmesi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ukrayna ve Rusya Özel Temsilcisi Keith Kellogg, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksadr Lukaşenko ile görüştü. Kellogg, görüşmede Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta “tam ve koşulsuz” ateşkesi ele aldıklarını belirtti.