Fethiye’de feci olay… Karbonmonoksitten zehirlenen çift öldü

Cemile ve Mehmet Başar Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Hayatını Kaybetti

Yeni Mahalle 1214 Sokak’taki iki katlı evin birinci katında yaşayan Cemile ile Mehmet Başar’dan haber alamayan yakınları durumu hemen 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine eve sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemede, çiftin karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği tespit edildi. Evde bulunan cihazın sızdırdığı gazın neden olduğu belirlendi.

Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çiftin acı haberini alan çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Ölümcül kazanın ardından, karbonmonoksit alarmı konusunda bilinçlendirme yapılarak benzer trajedilerin önüne geçilmesi temenni ediliyor.

Related Posts

Meteoroloji saat verdi: Gök gürültülü sağanak geliyor

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, yarından itibaren İstanbul dahil birçok kent için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte il il detaylar ve son durum…

Tarladaki yangını söndürmek isterken öldü

Çorum’da tarlasındaki anız yangınını söndürmeye çalışan bir kişi, alevlerin ortasında kalarak hayatını kaybetti.

Sivas’ta kabus sürüyor: Kene yine can aldı

Sivas’ta kene tutunması sonucu hastanede tedavi altına alınan 50 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti. Böylece kentte kene nedeniyle ölenlerin sayısı 12’ye yükseldi.

Trabzon’da Muhtarlık Binası Yanlış Anlaşıldı

Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Özdil Mahallesi’ndeki eski belediye binasının en üst katına asılan ‘Muhtarlık’ tabelası, binanın tamamının muhtarlık ofisi olarak kullanıldığı algısına neden oldu. Ancak sadece bir odası muhtarlık ofisi olarak kullanılmakta. Muhtar Sami Apaydın, devletin atıl durumda bulunan bu binaya sahip çıkmayı amaçladığını belirtti.

Son dakika… Bakan Kurum orman yangınlarının bilançosunu açıkladı

Son dakika… Çevre Bakanı Murat Kurum, orman yangınları nedeniyle altı ilde 68’i konut 104 bağımsız birimin ağır hasarlı veya yıkık olduğunun belirlendiğini açıkladı

Özgür Özel’den orman yangınları tepkisi: ‘Yaşadığımız kriz milletin yanında olmayan devletsizlik krizidir’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, orman yangınlarına karşı müdahalelerde yaşanan yetersizliğe tepki gösterdi. Özel, “Bu iktidarın yönettiği devlet, milleti yangında alevlerin arasında, depremde enkazın altında bırakıyor. Millet hakkını aradığında ise devlet milletin karşısına dikiliyor. Yaşadığımız kriz milletin yanında olmayan devletsizlik krizidir” dedi.