Ekrem İmamoğlu, Bakan Işıkhan’la görüşecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı olarak Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaret edecek.

Görüşme, saat 18:00’de gerçekleşecek ve belediyelerin SGK borçları ele alınacak. Bakan Işıkhan, en son yaptığı açıklamada, en borçlu 30 belediyeden 23’ünün CHP’li olduğunu belirtmiş ve borcu olan belediyelere haciz işlemi uygulandığını ifade etmişti.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Volkan Konak hakkında insanlık dışı sözler eden müftünün yeni görevi belli oldu!

Sanatçı Volkan Konak’ın ölümü sonrası skandal ifadeleriyle gündeme gelen Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, Kocaeli’ye vaiz olarak atandı.

Özel’den tarihi İzmir mitingi için çağrı

CHP lideri Özgür Özel, yarın İzmir’de düzenlenecek ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi için vatandaşlara çağrıda bulunarak “Bu milletin sesini, Gündoğdu Meydanı’ndan tüm dünyaya duyuracağız!” ifadelerini kullandı.

CHP lideri Özel: Gençlerin hayallerini bu topraklarda gerçekleştireceğiz

CHP lideri Özgür Özel, asıl beka sorununun gençlerin hayallerini ve umudu yurtdışında araması olduğunu belirterek CHP iktidarında gençlerin hayallerini Misak-ı Milli sınırları içinde gerçekleştireceğini söyledi.

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine saldırılarında 4 kişi yaşamını yitirdi

Katil İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda 4 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail ordusunun saldırılarında çok sayıda Filistinli yaralandı.

Resmî Gazete’de bugün (17 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 17 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

CHP Lideri Özel: ‘Trump, Erdoğan’ın bir anda kendisine nasıl teslim olduğunu hatırlatıyor’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın’da Didim Belediyesi Ayşenur Ezgi Eygi Parkı ve toplu açılış törenine katıldı.