Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nden 10 Ocak mesajı

Düzce Gazeteciler Cemiyetinden 10 Ocak Mesajı

DÜZCE (İGFA) – Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Çakır, her yıl 10 Ocak’ta gazetecilerin emekleri ve mesleğin önemi çeşitli etkinliklerle anıldığına dikkati çekerek, gazeteciliğin önemine vurgu yaptı.

Yerel basının güçlenmesi ve gazetecilerin haklarının korunması adına cemiyetin misyon ve vizyonu doğrultusunda, basın mensuplarının mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla eğitim programları ve seminerler düzenlediklerini belirten Başkan Çakır, basın mensuplarının karşılaştıkları sorunların çözümü için ilgili mercilerle iş birliği yapıldığını kaydetti. Başkan Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basın mensuplarının mesleklerini icra ederken karşılaştıkları zorlukların farkında olduklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.

Düzce Gazeteciler Derneği Başkanı Hakan Çakır, her sene 10 Ocak’ta gazetecilerin önemsedikleri ve mesleğin değerine dikkat çekildiğini belirtti. Cemiyet olarak, yerel basının güçlenmesine ve gazetecilerin haklarının korunmasına yönelik olarak eğitim programları ve seminerler düzenlediklerini dile getiren Çakır, basın çalışanlarının karşılaştıkları sorunların çözümü için ilgili kurumlarla iş birliği içinde olduklarını aktardı. Başkan Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basın mensuplarının mesleklerini icra ederken karşılaştıkları zorlukları takdir ettiklerini ve desteklerinin daima arkalarında olduğunu vurguladı.

Related Posts

Parkta ilişkiye giren iki genç gözaltına alındı

İstanbul Florya Atatürk Ormanı’nda iki gencin kamusal alanda ilişkiye girdiği video sosyal medyada gündem olurken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama ile çiftin gözaltına alındığı duyuruldu.

Trump Netanyahu’yu üçüncü kez ağırlayacak

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze’de ateşkes sağlanması yönünde baskı yaptığı Netanyahu ile başkanlık görevine ikinci kez başladığı ocak ayından bu yana Beyaz Saray’da üçüncü kez bir araya gelecek. Söz konusu görüşme, Trump’ın İran’ın nükleer …

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

İmamoğlu’ndan operasyonlara tepki! ‘Demokrasiyi açıkça askıya aldınız’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından sabah saatlerinde Adana, Adıyaman ve Antalya’da yapılan operasyonlara tepki gösterdi. İmamoğlu paylaşımında, “Demokrasiyi açıkça askıya aldınız. İstanbul’da başlattığınız hukuk dışı müdahaleyi şimdi Antalya, Adana ve Adıyaman’a taşıdınız.” dedi

Gözaltındaki Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, “rüşvet” iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı verildi.

1 ay önce evlenmişti, kurşunlanıp öldürüldü

Mersin’de bir oto yıkama dükkanına yapılan silahlı saldırıda iş yeri sahibi Ali Çoban (26) yaşamını yitirdi, arkadaşı B.S. (34) ise yaralandı. Ali Çoban’ın 1 ay önce evlendiği ve işyerini de 3 ay önce açtığı öğrenildi.