Dikili’de 3. Etap Doğal Gaz Çalışmaları Başlıyor

Dikili Belediyesi ve İZMİRGAZ İş Birliği Doğrultusunda Yeni Doğal Gaz Çalışmaları Başlıyor

Dikili Belediyesi, İZMİRGAZ iş birliğiyle gerçekleştirilen anlaşma kapsamında 2021 yılında başlatılan doğal gaz çalışmalarının 3. Etap projesine start verdi.

3. Etap Kazı İzni Ruhsat Belgesi, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz tarafından İZMİRGAZ Kamusal İlişkiler Yöneticisi Halil Canatar’a imzalanarak teslim edildi.

Başkan Kırgöz, “Dört yıl içerisinde Dikili merkez mahallelerimizi doğal gaza kavuşturmuş olacağız”

Başkan Kırgöz, yaptığımız anlaşmanın Dikili için önemli bir adım olduğunu belirterek şunları kaydetti: “İZMİRGAZ ile gerçekleştirdiğimiz anlaşma çerçevesinde 2021 yılında Gazipaşa Mahallesi’nde başladığımız doğal gaz çalışmalarını sürdürdük. Ardından Barışkent bölgesinde ikinci etap çalışmalarımızı tamamladık. Şu anda da Gazipaşa, Salimbey ve İsmetpaşa Mahallelerimizin belirli alanlarında toplamda 18 km uzunluğunda yeni hatlarla 3. Etap doğal gaz çalışmalarımıza başladık. Bu proje tamamlandığında Gazipaşa Mahallemizin tamamı, Salimbey Mahallemizin büyük bir kısmı ve İsmetpaşa Mahallemizin de belirli bir kısmı doğal gazla buluşmuş olacak. Şimdiye kadar yaklaşık 5.000 aboneye hizmet götürdük ve 3. Etap çalışmasıyla birlikte toplam abone sayımızı 10.000’e çıkarmayı hedefliyoruz. Dikili için birçok açığı kapattık. Verdiğimiz sözü tutarak, planlı ve programlı bir şekilde tüm merkez mahallelere doğal gazı ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu hizmeti siz değerli komşularımıza sunmaktan mutluluk duyuyor, süreç boyunca göstereceğiniz sabır ve destek için şimdiden teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri

Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Aldatıcı reklamlara 125 milyon TL ceza

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “2025 yılının ilk beş ayında Reklam Kurulu tarafından aldatıcı reklam veya haksız ticari uygulama olduğu tespit edilen 661 adet dosya hakkında durdurma cezası ile birlikte toplam 125 milyon 281 bin 151 TL idari para cezası verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

‘Bulut’ta dünyayı radarına aldı

SabancıDx ve Sabancı Topluluğu’nun 2024 yılında çoğunluk hissesini aldığı yerel bulut hizmeti sağlayıcısı Bulutistan’ın önümüzdeki yıllarda bölgeye yayılma stratejisini içeren yol haritası paylaşıldı.

Kamu bankaları sadece 3 ayda reklama 1.3 milyar lira harcadı

Kamu bankalarının 2025 yılının ilk çeyreğine ilişkin mali raporları yayımlandı. Ocak-Mart döneminde Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nın toplam reklam ve ilan gideri 1 milyar 378 milyon 626 bin TL’ye ulaştı.

Özelleştirme İdaresi 3 ildeki taşınmazların satışını onayladı

Özelleştirme İdaresi 3 ildeki taşınmazların satışını onayladı

Mart ayında 1,78 trilyon TL tutarında ödeme kartla yapıldı

Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile Nisan ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 58 artarak 1,78 trilyon TL oldu.