CHP mitingine karartma!

CHP Miting Alanında Aydınlatma Sorununu Protesto Etti

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, aydınlatma cihazlarının bulunduğu araçlarının miting alanına alınmadığını belirterek sert açıklamalarda bulundu. Başarır, “Ambleminde ampul olan bir parti on binleri karanlıkta bıraktı. Aydınlatmaların olduğu aracımızı buraya almıyor. Özgür Karabat ile aracın önüne geçtik, alanı aydınlattık. Olacak şey mi? Buradaki insanları karanlıkta bırakmanın kime faydası var? Bir gün otobüsü almazsınız, bir gün ışıkları almazsınız, bir gün su getirmezsiniz… Gördüğünüz gibi alan aydınlandı. Onlar ne kadar karartırsa karartsın biz meydanı da Türkiye’yi de aydınlatacağız” dedi.

“GÖREVİMİZ BU ÜLKENİN ÖNÜNÜ AÇMAK”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat da konuyla ilgili olarak, “Karanlıklar geçici. Meydanların güvenliğini sağlaması gerekenler, meydanın aydınlanmasını engelliyorlar. Dolayısıyla gittik, alana sokmadıkları aydınlatma aracını alana aldık. Bu sayede en azından alanın bir kısmının aydınlanmasını sağladık. Şunu söyleyeyim: Türkiye’de vatandaşın yolunu karartabilirler, kapatabilirler ama bizim görevimiz bu ülkenin önünü açmak” şeklinde konuştu.

Related Posts

CHP’li vekilin şoförüne 3 yıla kadar hapis cezası istemi

CHP Ankara vekili Adnan Beker’in şoförü İrfan Aşılıoğlu için ‘görevi yaptırmamak için direnme’ suçundan üç yıla kadar hapis talep edildi.

THY İspanya’da Sevilla’yı uçuş ağına ekliyor

Türk Hava Yolları 17 Eylül’de İspanya’nın Sevilla kentine uçuş başlatacak. Yolcular, mayıs ayı itibarıyla satışa sunulan biletleri, gidiş/dönüş 179 dolardan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan GYMNICH aile fotoğrafına katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği (AB) Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı (Gymnich) marjında aile fotoğrafına katıldı.

AKP’li belediyelerin ihaleleri Atatürk düşmanı Akit’e gitti

AKP’li Elazığ Belediyesi, Gaziantep’in AKP’li Şahinbey Belediyesi ve Bursa’nın AKP’li Yıldırımlar Belediyesi, yandaş Akit TV’ye doğrudan teminle ihale verdikleri ortaya çıktı.

Eski eşini ve kızını cinayet görüntüsüyle tehdit etti: Serbest bırakıldı

Ankara’da, İstanbul’da Bahar Aksu’nun eski eşi tarafından sokak ortasında öldürüldüğü anlara ilişkin videoyu eski eşi ve kızına gönderip, ‘Sıradaki kendisini hazırlasın’ yazarak, tehditte bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Talat B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Özgür Çelik’e 15 yıl 6 ay hapis talebi! 26 kişiye iddianame hazırlandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve il/ilçe yöneticileri hakkında 15,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir