CHP lideri Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu’nun ifadesi ortaya çıktı: ‘Yüzüne bir tokat vurdum, talimat almadım’

Selçuk Tengioğlu: “CHP Lideri’ne Saldırım Anlık ve İrademle Gerçekleşti”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyla gündeme gelen Selçuk Tengioğlu, eyleminin kendi iradesiyle gerçekleştiğini açıkladı.

CNN Türk muhabiri Merve Tokaz’ın haberine göre; Selçuk Tengioğlu, polis ifadesinde, geçmişte psikolojik tedavi gördüğünü ve saldırıyı anlık sinirle gerçekleştirdiğini itiraf etti. İstanbul’a 2021 yılında geldiğini belirten Tengioğlu, kasiyerlik ve kasaplık gibi mesleklerde çalıştığını ancak şu an işsiz olduğunu söyledi.

‘Bu eylem karşılığında herhangi bir para almadım’

Tengioğlu, tek geçim kaynağının 65 yaş üstü aylığı ve Şişli Belediyesi’nden aldığı yemek kartı olduğunu belirtirken, olay anını şu şekilde anlattı:

Kalmış olduğum apartta sabah 08.30’da uyandım ve Taksim meydanına yürüdüm. Kalabalık bir grup gördüm ve bir kişiye neden toplandıklarını sordum. Bana Sırrı Süreyya Önder’in cenaze töreni için toplandıklarını söylediler. Önder’in Terörsüz Türkiye konusundaki çabalarından dolayı ona sempati duyduğum için AKM önündeki alana gittim. Orada yaka kartı taktım ve kalabalığın beni hedeflediğini fark ettim. Kalabalığın önündeki kişinin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu gördüm. Kılıçdaroğlu’nun devlet yetkililerine yönelik yaptığı konuşmalar beni rahatsız etmişti. Bu duygusal boşluk içinde, Kılıçdaroğlu’na bir tokat attım. Hiç kimseden talimat almadım. Bu tamamen anlık bir duygusal tepkiydi. Eylem karşılığında hiçbir para almadım. Bu eylemi tek başıma gerçekleştirdim. Hiçbir örgüt ya da grupla bağlantım yok. Devletten aldığım yaşlılık aylığı dışında başka gelirim yok. 380 bin TL gibi bir param birikmiştir. Bu da araştırılmak istenirse belgelenebilir.

Related Posts

ABD dönmek isteyen göçmenlere bin dolar verecek

ABD’de Donald Trump yönetimi, ülkelerine kendi istekleriyle dönecek düzensiz göçmenlere bin dolar destek sağlayacağını duyurdu. ABD İç Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamaya göre federal hükümet, düzensiz göçmenlerin dönüşlerini hızlandırmak için …

Sırrı Süreyya Önder’in adı orada yaşatılacak

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in adı, Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bir caddeye verilecek.

Sağlık Bakanlığı duyurdu! Aile hekimliklerinde yeni dönem başlıyor

Sağlık Bakanlığı, aile hekimliği sisteminde yarından itibaren başlatılacak yeni uygulamayla, aile hekimine kayıtlı olduğu il ile ikametleri farklı olan vatandaşların aile hekimliği kayıtlarını, otomatik olarak ikamet ettikleri adrese taşıyacak.

Hint basını öne sürdü: Hindistan, Chenab Nehri’nden Pakistan’a su akışını kesti

Hint basınına göre Hindistan, Chenab Nehri üzerindeki Baglihar Barajı’ndan Pakistan’a su akışının durdurulduğu iddia edildi.

Belgesel yayınlandı: Putin’in 25 yılı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 25 yıllık iktidarı dönemindeki önemli olayların ve Kremlin Sarayı’nda yaşadığı daireden görüntülerin yer aldığı bir belgesel yayımlandı.

Sinemada Trump hamlesi: Vergi ile tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump, Ticaret Bakanlığı ve ABD Ticaret Temsilciliğine yabancı ülkelerde üretilen ve ülkeye gelen tüm filmlere yüzde 100 gümrük vergisi uygulama sürecini başlatma yetkisi verdiğini bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir