Ayı yavrusunu saldırıdan kurtardı!

Bingöl Genç ilçesi Karcı köyü kırsalında çobanlık yapan Alişan ve Hüsnü Sinen kardeşler, köpeklerin ayı yavrusuna saldırdığını gördü.

Köpekleri uzaklaştıran kardeşler, yara almadan kurtardıkları yavru ayıyı doğal yaşam ortamına bıraktı.

Related Posts

‘Kamu görevlisine hakaret’ soruşturmasında Ekrem İmamoğlu ifade verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilen Ekrem İmamoğlu ‘kamu görevlisine hakaret’ soruşturması kapsamında ifade verdi. İmamoğlu, ifadesinde kendisine yöneltilmeyen soruların sevk evrakına girdiğini açıkladı.

ABD’li rapçi Diddy’nin eski sevgilisi Cassie Ventura: Beni erkek eskortlarla cinsel ilişkiye zorluyor ve görüntüleri kaydediyordu

ABD’li rapçi Diddy’nin eski sevgilisi Cassie Ventura: Beni erkek eskortlarla cinsel ilişkiye zorluyor ve görüntüleri kaydediyordu

İsrail, bir gazeteciyi öldürdüğünü itiraf etti

İsrail ordusu, dün Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Han Yunus’taki Nasır Hastanesi’ne düzenlenen saldırıda gazeteci Hasan Abdulfettah Islih’in öldürüldüğünü itiraf etti.

Trump yarın Şara ile görüşecek: Erdoğan ile konuştum yaptırımları kaldırdım

Beyaz Saray, Ortadoğu turuna çıkan ABD Başkanı Donald Trump’ın yarın Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüşeceğini ve ‘Merhaba’ diyeceğini açıkladı. Riyad’da konuya ilişkin açıklama yapan Trump, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la konuşup Suriye’ye yaptırımları kaldırma kararı aldım” dedi.

Zelenski’den Putin’i kızdıracak açıklama! Görüşmeleri bekleniyordu

Ayrıntılar geliyor…

Gökyüzü dün gece çiçek açtı: ‘Çiçek Dolunayı’ göz kamaştırdı

Mayıs ayının en etkileyici gökyüzü olaylarından biri olan Çiçek Dolunayı’ dün akşam gökyüzünden tüm görkemiyle belirdi. Kuzey Amerika’daki Algonquin yerlileri tarafından Mayıs ayında doğanın çiçeklerle bezenmesini simgelediği için bu isim verilen dolunay aynı zamanda ‘Tohum Ekme Ayı’, ‘Tomurcuk Ayı’ isimleriyle de anılıyor.