‘Osmanlı torunu’nun cumhurbaşkanı adaylığı için sahte diploma alınmış!

Türkiye sahte diploma skandalını konuşurken diplomasının ‘sahte’ olduğu ortaya çıkan ‘Osmanlı torunu’ Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’na dair de yeni detaylar ortaya çıkıyor. Sahte diploma çetesi lideri Ziya Kadiroğlu verdiği ek ifadesinde “Kayıhan Osmanoğlu’nun gelecekte Cumhurbaşkanı adaylığı için diplomaya ihtiyacı olduğu söylendi.” dedi.

Sahte diploma çetesi lideri Ziya Kadiroğlu mektubunda Cumhurbaşkanlığından olduğunu iddia eden kişinin (A.E) ricası üzerine İnönü Üniversitesi’nin sistemine girdiğini, M.K isimli kişiyi hukuk fakültesi mezunu gösterdiğini itiraf etti.

T24’ten Candan Yıldız’ın haberine göre, Kadiroğlu, Sincan Cezaevi’nden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği ifadede Alsancak Partisi Başkanı Nuri Çelebi’nin de adını verdi.

Kadiroğlu, “Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu’nun işlemini Çelebi’den aldığı emirle” yaptığını, Çelebi’nin kendisine Osmanoğlu’nun gelecekte Cumhurbaşkanı adaylığı için diplomaya ihtiyacı olduğunu söylediğini” öne sürdü.

Related Posts

Suriye’de işler kızışıyor: Mazlum Abdi’den Şara’ya tehdit

Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki sözde yapılanması DSG, Şam hükümetine bağlı grupları ateşkesi ihlal etmekle ve provokatif eylemlerle suçlayarak sert bir uyarı yayımladı. DSG (YPG/PYD), gerilimin devam etmesi halinde meşru müdafaa hakkını kullanacaklarını belirtti.

PKK ısrarını sürdürüyor: Öcalan’a özgürlüğü şart koşuyorlar

PKK Yürütme Komitesi Üyesi Murat Karayılan, TBMM’de kurulan barış komisyonunun dar siyasi çıkarlarla değil, tüm Türkiye’nin çıkarları gözetilerek yürütülmesi gerektiğini söyledi. Karayılan, “Apo özgürleşmeli ve yalnızca İmralı’da kalmamalı, her yere gidebilmelidir” şeklinde konuştu.

Drift İzleyen Vatandaşa Araç Çarptı

İzmir Bornova’da drift çekerken bir araç izleyicilere çarptı, yaralanan vatandaşın durumu iyi.

Trump, Çin’e yönelik yüksek tarifeleri 90 gün daha askıya aldı

ABD Başkanı Donald Trump, Çin mallarına yönelik yükseltilen gümrük vergilerinin uygulanmasının 90 gün daha ertelenmesini öngören kararnameyi imzaladı.

Ankara’da tarlalar yakıldı iddiası

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde tarlaların kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldığı iddia edildi.

İstifasını istemişti: ABD Başkanı Trump’tan Intel CEO’su Tan’a övgü

ABD Başkanı Donald Trump, istifa çağrısında bulunduğu Intel CEO’su Lip-Bu Tan ile bir araya geldi. Trump, Tan’ın başarısını ve yükselişini “inanılmaz bir hikaye” olarak tanımladı.