Kenan Yıldız Kopa Trophy Adayı

Juventus forması giyen 20 yaşındaki milli futbolcu Kenan Yıldız, yılın en iyi genç oyuncusuna verilen Kopa Trophy ödülüne aday gösterildi.

Futbol dünyasının en prestijli ödüllerinden Ballon d’Or (Altın Top) kapsamında yılın 21 yaş altı en iyi genç oyuncusuna verilen Kopa Trophy ödülü için adaylar açıklandı. İtalyan ekibi Juventus’ta oynayan 20 yaşındaki milli futbolcu Kenan Yıldız da Kopa Trophy ödülüne aday 10 isim arasında yer aldı.

Kopa Trophy ödülüne aday 10 futbolcu şu şekilde:

“Kenan Yıldız (Juventus), Lamine Yamal (Barcelona), Desire Doue (PSG), Myles Lewis-Skelly (Arsenal), Rodrigo Mora (Porto), Joao Neves (PSG), Ayyoub Bouaddi (Lille), Estevao (Chelsea), Dean Huijsen (Real Madrid), Pau Cubarsi (Barcelona).” – İSTANBUL

Related Posts

10 büyükşehirde seçim anketi yapıldı: Enteresan sonuçlar var

ORC Araştırma’nın 1–6 Ağustos 2025’te yaptığı anket, 10 büyükşehirdeki siyasi eğilimleri ortaya koydu. CHP, İzmir, Antalya, Balıkesir, Denizli ve Adana’da; AK Parti ise Malatya, Kayseri, Konya ve Bursa’da önde çıktı. Diyarbakır’da DEM Parti %51,2 ile birinci parti oldu.

Suç Örgütü Lideri Çillioğlu Yakalandı

18 yıl hapis cezasıyla aranan Hasan Basri Çillioğlu, Büyükçekmece’de yakalandı.

Bulgaristan’dan Gazze İşgali ile İlgili Endişe

Bulgaristan, İsrail’in Gazze işgaline dair endişelerini dile getirerek ateşkes çağrısında bulundu.

Ehliyetsiz Çocuk Sürücüye Polis Kovalamacası

Kayseri’de ehliyetsiz çocuk sürücü, dur ihtarına uymayarak polisle kovalamaca yaşadı.

Kayserispor’a transferde müjdeli haber geldi

Kayserispor Kulübü Başkanı Nurettin Açıkalın, Sarı-kırmızılı kulübün transfer tahtasının açıldığını ”Büyük Kayserispor taraftarı sabırla beklediğimiz bir sürecin sonuna geldik. Bu saat itibarıyla transfer tahtamız açılmıştır. Bütün takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” sözleriyle duyurdu.

Firari Hükümlü İnegöl’de Yakalandı

15 yıl hapis cezası bulunan S.Ş., İnegöl’de yakalanarak cezaevine gönderildi.