Meteoroloji saat verdi: Gök gürültülü sağanak geliyor






Meteoroloji’den Hava Durumu Tahmini

Meteoroloji’den Yapılan Açıklamaya Göre Hava Durumu Tahmini

Meteoroloji’nin son verilerine göre yurdun doğu kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde lokal sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava olması tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı: Genel olarak mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar: Güneyden hafif esmesi bekleniyor. Batı kesimlerde ve iç/doğu bölgelerde Perşembe ve Cuma günlerinde sıcaklıkların 3-6 derece düşeceği öngörülüyor. Pazar günü bazı bölgelerde sağanak yağış ve gök gürültülü yağmur bekleniyor.

İstanbul’da sıcaklık 31-34 °C arasında seyredecek. Açık ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Ankara’da sıcaklık hafta ortasında 38-39 °C’ye kadar çıkabilir. Ancak Cuma gününden itibaren gök gürültülü sağanaklar görülebilir. İzmir’de ise sıcaklıklar 35-38 °C arasında seyredecek ve yağış beklenmiyor. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için öğle saatlerinde dikkatli olmak gerekiyor.

Ege Bölgesi: Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

  • Afyonkarahisar °C, 38°C
  • Denizli °C, 41°C
  • İzmir °C, 38°C
  • Muğla °C, 36°C

Related Posts

AKP’li başkan bu isimleri 20 milyona konuşturacak

25 Haziran’daki ihale ile AKP milletvekilleri ile partinin yakın gördüğü gazeteciler, psikolog ve yazarlar, söyleşilerde konuşup para alacaklar.

nlü komedyen İstanbul’da hırsızlık suçuyla gözaltına alındı

İngiltere’nin tanınan stand-up komedyenlerinden Cerys Nelmes, İstanbul’daki bir Zara mağazasından ödeme yapmadan ayrıldığı için gözaltına alındı. Nelmes, hatasını fark ederek geri döndüğünü ve ürünleri teslim ettiğini belirtti. Ancak, hakkında üç yıla kadar hapis cezası istemi olduğu bildirildi. Nelmes, yaşadığı bu durumun duyulmasını isteyerek kamuoyuna destek çağrısında bulundu.

Düzce’de Motosikletlere Ceza Uygulaması

Düzce’de hastane otoparkında rahatsızlık veren motosiklet sürücülerine uygulama başlatıldı.

Çekmeköy’de korkutan yangın: Ormana yakın bölge

Çekmeköy’de ormana yakın bölgede bulunan sünger fabrikasında yangın çıktı. Patlamalar ve kimyasal maddeler alevleri büyüttü.

Tarladaki yangını söndürmek isterken öldü

Çorum’da tarlasındaki anız yangınını söndürmeye çalışan bir kişi, alevlerin ortasında kalarak hayatını kaybetti.

Sivas’ta kabus sürüyor: Kene yine can aldı

Sivas’ta kene tutunması sonucu hastanede tedavi altına alınan 50 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti. Böylece kentte kene nedeniyle ölenlerin sayısı 12’ye yükseldi.