Halk’ın sesine tutuklamaya Özgür Özel’den ilk tepki: Biz susmayacağız, Türkiye susmayacak!

Gazeteci Suat Toktaş Tutuklandı – CHP Liderinden Tepki

Gazeteciliğe yönelik baskılar devam ediyor. Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş hakkında tutuklama kararı çıktı. CHP Lideri Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla karara sert tepki gösterdi.

“BİZ SUSMAYACAĞIZ, TÜRKİYE SUSMAYACAK!”

Özel’in paylaşımında, “Bu karanlık düzeni ortaya çıkaracağız ve direneceğiz.” şeklinde ifadeler yer aldı.

“İktidar, farklı düşünen herkesi açıkça hedef almaktadır. Son olarak Suat Toktaş’ın gazetecilik faaliyetleri nedeniyle tutuklanması, basın özgürlüğüne ve halkın bilgi alma hakkına açık bir saldırıdır. Bu keyfi uygulama, gazetecileri değil, tüm toplumu sindirme amacını taşımaktadır. Ancak biz boyun eğmeyeceğiz ve halkın gerçekleri öğrenme hakkını savunanlar da bu baskılara boyun eğmeyeceklerdir.

İktidar, Türkiye’yi adaletin yok sayılması, keyfi tutuklamalar gibi demokrasi dışı uygulamalara alıştırmaya çalışıyor. Ancak biz bu zulme boyun eğmeyeceğiz, bu kötü düzeni açığa çıkaracak ve direneceğiz. Demokrasi, özgürlük ve adaleti savunan herkes, bu zorbalığa karşı birlikte mücadele edecektir.

Değişim, hukuk devleti ve özgür bir toplum için tek çare sandıktır! Herkes bilmelidir ki: Biz susmayacağız, Türkiye susmayacak!”

Related Posts

Gazze’de can kaybı 52 bin 635’e yükseldi

Katil İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 52 bin 653’e, yaralı sayısı 118 bin 897’ye yükseldi.

Moskova’da Zafer Günü öncesi internet hizmetine kısıtlama getirildi

Rusya’nın başkenti Moskova genelinde mobil internet hizmetine kısıtlama getirildi. Yetkililer, son günlerde artan insansız hava aracı (İHA) saldırıları ve yaklaşan 9 Mayıs Zafer Günü öncesinde kesinti saldırıları engellemek için mobil operatörlerin hizmetini sınırlama kararı aldı.

Kum fırtınası can aldı! 11 ölü

Irak ve İran’ın bazı bölgelerinde etkili olan şiddetli kum fırtınası can aldı.

ABD, Filistin İşleri Ofisi’ni İsrail Büyükelçiliği’ne devrediyor

ABD, Filistin İşleri Ofisi’ni İsrail Büyükelçiliği’ne devrediyor

Endonezya’da freni arızalanan otobüs devrildi! Çok sayıda can kaybı var

Endonezya’da freni arızalanan bir yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrildiği kazada 12 kişi hayatını kaybetti. Medan kentinden başkent Cakarta’ya doğru giden otobüsün fren sistemi, Padang kentindeki Bukit Surungan otobüs terminali yakınında …

İsrail’in işgal planına Hamas’ın yanıtı: ‘Bu karar rehineleri feda etmektir’

Hamas Sözcülüğü, İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme kararını değerlendiren bir açıklama yayımladı. Açıklamada, bu kararın İsrail’in rehinelerin durumunu göz ardı ettiği şeklinde yorumlandığı ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir