36 ilde 245 arsa satılacak

TOKİ’den 245 Arsanın Satışı İçin Açık Artırma!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 36 ilde bulunan 245 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak. Bu arsalar, konut, ticaret, turizm, tarım, sağlık, eğitim, sanayi, plansız arsalar, kentsel çalışma, lojistik, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları niteliğinde.

TOKİ’den yapılan açıklamaya göre, arsaların sahipleri yüzde 25 peşinatla 48 ay vade veya yüzde 40 peşinatla 36 ay vade seçenekleriyle sahip olabilecekler. Peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

Toplam 3 milyon 699 bin 431 metrekare büyüklüğündeki 36 ildeki arsaların muhammen bedeli 15 milyar 725 milyon 393 bin 405 lira. Bu arsalar, Adana, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya gibi şehirlerde bulunuyor.

Açık artırmalar, 4 Ağustos tarihinde Ankara İlbank Sosyal Tesisleri ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Ayrıca teklifler “www.emlakmuzayede.com.tr” adresi üzerinden de verilebilecek.

Detaylı bilgiye ulaşmak için “www.toki.gov.tr” ve “www.emlakmuzayede.com.tr” internet sitelerini ziyaret edebilir veya “0212 608 15 00” numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Related Posts

Et kralı da iflasın pençesinde! Böyle giderse parası olan da alamayacak

İnşaattan tekstile, hizmet sektöründen sanayiye kadar çok sayıda kokordato ilanı ve iflas haberi her gün duyurulurken gıda sektörü de dar boğaza girdi. Türkiye’nin önde gelen et firması da konkordato talebinde bulunurken mahkeme firma ve sahibi …

Pazaryeri Belediyesi’nden Yangın Mağdurlarına Destek

Pazaryeri Belediyesi, yangından etkilenen çiftçiden 20 ton karpuz alarak halka ücretsiz dağıttı.

Germencik’te Zincir Market Denetimleri Yapıldı

Aydın’ın Germencik ilçesinde, belediye ekipleri vatandaşların sağlığını ve ekonomik güvenliğini korumak amacıyla zincir marketlerde denetimler gerçekleştirdi. Fiyatlar, son kullanma tarihleri ve hijyen şartları incelendi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, “Bakan Şimşek’in kişisel faiz beklentisini dile getirdiği” iddiasını yalanladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, AK Parti Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda Bakan Mehmet Şimşek’in piyasalarda oluşan faiz indirimi beklentisini dile getirdiği ifadenin kişisel beklentisi gibi yansıtıldığına işaret edilerek, “Sayın Bakanımızın faiz konusunda herhangi bir değerlendirmesi olmamıştır.” ifadesini kullandı.

Türk hava sahasında uçak trafiği rekoru

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1745 transit uçuşla Türk hava sahasında tüm zamanların en yüksek günlük transit uçuş sayısına ulaşıldığını, 6 bin 110 uçuş trafiğiyle toplam uçak trafiği rekorunun kırıldığını bildirdi.

Bitcoin’den rekor geldi, Ether zirve yaptı: Kripto piyasası hareketlendi

Bitcoin 120 bin doları aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ether ise beş ayın zirvesini gördü.