Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Ermeydani

Ermeydani bölgesinden en yeni haberler

Ermeydani

Ermeydani bölgesinden en yeni haberler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

Antalya’da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer Gözaltına Alındı: Muhittin Böcek Davasında Önemli Gelişmeler

By Burak Kaya
5 Mayıs 2026 1 Min Read
Antalya’da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer Gözaltına Alındı: Muhittin Böcek Davasında Önemli Gelişmeler için yorumlar kapalı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, ANSET soruşturması kapsamında hastaneden taburcu edilerek gözaltına alındı. Söz konusu yolsuzluk soruşturmasında toplam 34 şüpheli yer almakta ve kamu zararının 113 milyon lira olduğu iddia ediliyor.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, Altın Portakal Film Festivali, Piyano Festivali gibi etkinlikleri düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANSET şirketine odaklanıyor. Soruşturma dahilinde, iş insanları da dahil olmak üzere 34 kişinin gözaltına alınması talep edildi. 34 şüpheliden 27’sinin gözaltına alındığı, 2’sinin cezaevinde, 2’sinin yurt dışında olduğu ve 3’ünün ise yakalanmaları için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Şüpheliler arasında, ‘rüşvet’ ve ‘irtikap’ suçlamalarıyla görevden uzaklaştırılıp tutuklanan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile sağlık sorunları nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat geçiren Genel Sekreter Cansel Tuncer de bulunmaktadır. Gözaltına alınan 27 şüpheli arasında, pazar günü adliyeye sevk edilenlerden 14’ü tutuklandı. 11 kişi serbest bırakılırken, 2 kişi hakkında adli kontrol kararı alındı.

Cansel Tuncer, tedavi sürecinin ardından hastaneden taburcu olduktan sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü. Hastaneden çıkışı sırasında gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalışan güvenlik personeline rağmen Cansel Tuncer, sivil polis memuru ile birlikte Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne ulaştı.

Soruşturma kapsamında şüphelilere yöneltilen suçlamalar arasında ‘ihaleye fesat karıştırma’, ‘rüşvet’ ve ‘suç gelirinin aklanması’ yer alıyor. Yapılan incelemeler sonucunda, suçtan elde edilen gelirlerin aklanmasına yönelik işlemler tespit edilmiş olup, toplamda 113 milyon 426 bin lira kamu zararı oluştuğu ifade ediliyor.

Author

Burak Kaya

Follow Me
Other Articles
Previous

Tokat’ta Roma Dönemi’ne Ait Benzersiz Mozaikler Ortaya Çıkıyor

Next

Noter İşlemlerinde Devrim: Araç Sorgulaması Artık Ücretli

SON YAZILAR

  • ASELSAN’dan Kritik Başarı: Yerli ve Milli Kızılötesi Dedektörler
  • İran’dan Bahreyn’deki ABD üssüne saldırı
  • Borsada işlem gören ambalaj sektörünün köklü firması iflasın eşiğinde
  • ABD-İran savaşı enerji devinin kasasını doldurdu: Kârı yüzde 70 arttı, çevrecilerden sert tepki geldi
  • 24 milyon kişinin yaşadığı dev şehir yavaş yavaş batıyor: Evler, yollar ve tarihi yapılar tehlikede
  • Artvin Belediye Başkanı Erdem’in de arasında bulunduğu 6 belediye başkanı CHP’den istifa etti
  • 500 yıl boyunca duvarın içinde gizli kalan hazine tesadüfen bulundu
  • Sosyal medya fenomeni ‘Canbequit’ hakkında soruşturma: Hesaplarına erişim engeli getirildi
  • Fatih’te kadın turisti takip eden şüpheliye gözaltı
  • Hac heyecanı başlıyor! Kayıtlar için takvim açıklandı

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (1.046)
  • Ekonomi (104)
  • Haber (406)
  • Sağlık (93)
  • Teknoloji (53)
Copyright 2026 — Ermeydani. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al
beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort istanbul escort
valorant hack